Onlinebokning


I bokningsprogrammet kan Du se vilka speltider som är lediga för bokning av ”strötid” och kontraktstid. Om Du vill ha en fast tid, kontraktstid, måste Du ringa Rackethallen, 054-510250. 

Innan Du kan boka en speltid, första gången, måste Du registrera dig i bokningssystemet. Registrerar dig gör Du genom att klicka på knappen ”tryck här för att boka tid”. Efter att Du registrerat dig i bokningssystemet får Du ett svarsmail med uppgift om det användarnamn Du skall använda när Du bokar tid.

De uppgifter du lämnar vid registreringen sparas i fem år och genom registreringen godkänner du också att uppgifterna sparas. Anledningen till att uppgifterna sparas är att du inte ska behöva registrera dig varje gång du bokar tid.

Efter att Du bokat en speltid får Du ett svarsmail som bekräftelse på att Du bokat en speltid och även vilken tid Du bokat. I mailet får Du också information om den dörrkod Du skall använda när dörren till Rackethallen är låst.

Betalning
Speltider skall betalas före spel. Fr.o.m. den 1 juli är Rackethallen en kontantfri Rackethall. Du kan betala spelavgiften bl.a. med swish och kort. Om kontoret är obemannat kan Du betala med swish, 123 691 6670,